Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, depremin ardından AFAD ve ilgili kurumların saha tarama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, an itibarıyla olumsuz bir durum olmadığını ifade etti. Ayrıca, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanelerde "Onaylı Randevu" dönemi başladı! İşte bilinmesi gerekenler Hastanelerde "Onaylı Randevu" dönemi başladı! İşte bilinmesi gerekenler

Depremin merkez üssü Kulu ilçesi olarak kaydedilirken, çevre illerde de hissedildiği bilgisi paylaşıldı. Depremin derinliği 13,57 kilometre olarak belirlendi. Ankara Valiliği de depremin hissedildiği ancak olumsuz bir durumun bildirilmediği açıklamasını yaptı.

Konya Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herhangi bir olumsuz ihbarın ulaşmadığını ve saha taramasının devam ettiğini belirtti. Aynı şekilde AFAD da sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, an itibarıyla olumsuz bir durumun olmadığını ve saha tarama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.