Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Akademik takvimi zamanında tamamlayacağız. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcını da zamanında yapacağız." açıklamasında bulundu.

Resmen açıklandı... Muslera emekli oldu Resmen açıklandı... Muslera emekli oldu

Özer, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda yapmış olduğu konuşmada  "DİYALEKT İngilizce Dijital Eğitim Platformu Tanıtım Programı"nda yaptığı konuşmada, eğitimde dijitalleşmenin eğitim sistemlerinin dirençliliğini artırmada kullanılanen önemli faktörlerden birisi olduğunu ifade etti.

Bakan Özer. akademik takvim ile ilgili ise okulların zamanında kapanacağı ve zamanında açılacağı açıklamasında bulunurak akademik takvimin zamanında işleyeceği açıklamasında bulundu."Hayır yok. Geçen haftaki tatili de iptal etmedik. Çünkü insanların tatile de ihtiyacı var. Olağanüstü koşullardan geçtiğimiz için süreçlere müdahale edip bir değişiklik yapmak istemedik. Dolayısıyla akademik takvimi de zamanında tamamlayacağız. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcını da zamanında yapacağız. Öne çekme diye bir şey yok." ifadelerini kullandı.