Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlık yıllık faaliyetlerinin ele alındığı "İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısı"nda il müdürlerine önemli uyarılarda bulundu. İşte toplantıdan öne çıkan detaylar...

"Masa Başında Değil, Sahada Olun!"

Bakan Göktaş, toplantıda il müdürlerine hitap ederek, etkin ve daimi bir sosyal hizmetin sadece masa başında değil sahada olan il müdürleri ile mümkün olduğunu belirtti. "Zaman zaman bu tarz şeyler duyuyorum, bu beni rahatsız ediyor. Aksi durumda davrananların hepsi karşısında beni bulur." ifadelerini kullandı.

Göktaş, sosyal hizmetlerin devletin milletle ilişkisini güçlendirdiğini vurgulayarak, "Hepimiz, bu sorumluluk bilinciyle hareket etmek zorundayız. Bu, bizim vicdani, bir o kadar da tarihi sorumluluğumuz." dedi.

Bakan, il müdürlerine hizmet makamında olmanın bilinciyle hareket etmeleri ve şehirlerindeki vatandaşların sorunlarına derman olmaları gerektiğini söyledi. "Masa başında olan il müdürleri değil, sahada olan il müdürleri istiyorum." ifadelerini kullandı.

İl müdürlerine Bakanlığa bağlı illerdeki tüm kuruluşları düzenli ziyaret etme talimatını veren Göktaş, sahada aktif bir rol alınması ve proaktif bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğini vurguladı.

Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi? Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi?

Bakan, en ufak bir ihmalin bile insanların hayatına mal olabileceğini belirterek, il müdürlerine en küçük bir iddianın dahi üzerine düşmeleri ve ivedilikle hareket etmeleri talimatını verdi.