MEB Yeni Müfredatına Göre 1. Sınıflarda Okuma Yazma Nasıl Gerçekleştirilecek? İşte Detaylar... MEB Yeni Müfredatına Göre 1. Sınıflarda Okuma Yazma Nasıl Gerçekleştirilecek? İşte Detaylar...

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Viranşehir Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binaların yerine yeni yaşam alanları oluşturacaklarını ve Şanlıurfa'da deprem konutlarının süresinde yapılacağını söyledi. Ayrıca, selden zarar gören vatandaşların sorunlarını da çözeceklerini belirten Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözleri tutmadığını ifade etti.

Bozdağ, Şanlıurfa'ya hizmet etmenin kendisi için şeref olduğunu ve kent için akıl ve alın teri dökeceklerini vurguladı. Türkiye'nin son 20 yılda büyük değişim yaşadığını belirten Bozdağ, AK Parti'nin kuruluşunda din milliyetçiliği, ırkçılık ve bölgecilik yapmayacaklarını söylediklerini, hizmet ve yatırımların tüm illerde eş zamanlı olarak yapıldığını dile getirdi.

AK Parti iktidarlarının sırrının siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve güven ortamı olduğunu söyleyen Bozdağ, Türkiye'yi büyütmek ve ileri götürmek için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Bozdağ, "Türkiye 20 yıldır büyüyorsa, pandemiye, Suriye ve Irak'taki iç savaşlara, teröre, Ukrayna-Rusya savaşına, onca yaşanmışlığa, darbe teşebbüsüne, 17-25 Aralık'a, Gezi olaylarına rağmen ekonomisi dimdik ayakta bir ülke varsa, onun altındaki sır sizin sandıkta kurduğunuz siyasi istikrar ve güçlü Recep Tayyip Erdoğan iktidarıdır" dedi.

Bozdağ, Türkiye gemisinin kaptanının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, Erdoğan'ın Türkiye'yi daha iyi günlere taşıyacağını vurguladı. Ayrıca, AK Parti'nin demokratikleşme konusunda tarihi reformları gerçekleştirdiğini, Kürtçe yayın yapma konusunda önemli adımlar attığını ve din ve inançlar üzerindeki baskıyı kaldırdığını ifade etti.