Gökhan Günaydın, Babacan'ın önerisine isim vermeden, farklı partilerin bir araya gelerek oluşturabileceği ittifakların etkisinden bahsetti. "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini işaret ederek Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve belki İYİ Parti'nin kendi aralarında bir ittifak kurmaları durumunda, kim kaybederdi?" ifadelerini kullandı. Günaydın, bu taktiği İYİ Parti'nin uyguladığını ve başarılı olduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

"Yüzde 2'lik Olup Olmadığı Belli Olmayan İnsanlar"

CHP'li Gökhan Günaydın, DEVA Partisi ve diğer partilerin eleştirilerine fazla önem verilmemesi gerektiğini belirterek, "Yüzde 2'lik olup olmadığı belli olmayan insanların atıp tutmalarına çok aldırmamak lazım" dedi. Günaydın, seçim sonuçları kesin olmadan bu tür tartışmaların gereksiz olduğunu ifade etti.

"Kazanacağımız Yerler Var, Kazanamayacağımız Yerler Var"

CHP Grup Başkanvekili, CHP'nin seçimleri tek başına kazanıp kazanamayacağına dair DEVA Partisi'nin sorusuna, "Kazanacağımız yerler var, kazanamayacağımız yerler var" şeklinde yanıt verdi. Aynı soruyu DEVA Partisi için de sordu ve "Bu soruya DEVA Partisi'nin yanıtı var mı?" diye sordu.

Ali Babacan Ne Demişti?

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Ali Babacan, CHP'yi eleştirerek, partinin tek başına seçim kazanamayacağını öne sürmüştü. Babacan, "Türkiye'nin ekseriyetin durduğu bir yer var. AK Parti'ye oy veren seçmen şu anda 'Allah bizi korumuş' diyor" ifadelerini kullanmıştı.