İki tutulma arasında enerjiler oldukça yoğun hissediliyor.

!4 Ekimde yaşanan Halkalı Güneş tutulmasının ardından gözler 28 Ekimde  gerçekleşecek Parçalı ay tutulmasına çevrildi. Ay tutulması iyice yaklaşırken ektileri gün  geçtikçe daha yoğun hissedilmeye başladı.  Peki tutulmanın üzerimizde ne gibi bir etkisi olabilir. Kişisel doğum haritasında boğa, aslan, akrep ve kova burçlarının 0 ie 10 derecesinde gezegeni olanlar daha yoğun etki alacaklar. Baş ağrıları, anksiyete ve ani gelen öfkelenmelere karşı dikkatli olmakta ve sakin kalmakta fayda var.

Tutulma anında Merkür'ün Kraz sabit yıldızıyla etkileşim halinde olması kişisel haritalardaki etkiye göre değişebilir ama bazılarımızın sinirsel problemleri tetiklenebilir yada bu alanla alakalı yeni buluşlar yapılabilir.

Astrolojide en çok bilinen sabit yıldızlar:

ALDEBARAN: (9°47’ İkizler) Kraliyet yıldızlarından biridir, doğu yönünü temsil eder. Cesaret, zekâ ve strateji kurmakla da alakalıdır.

FOMALHAUT: (03°52’ Balık) Bir kraliyet yıldızıdır ve güney yönünü temsil eder. Haritada güçlü bir etkisi varsa kişiye hipnotik bir çekim gücü, etkileyici bir duruş getirebilir. 

REGULUS: (29°53’ Aslan) En meşhur yıldızlardan biri olan Regulus da bir kraliyet yıldızıdır. Kuzey yönünü temsil eder, “Asalet yıldızı” olarak da bilinir.

Dişileri Bakanlığına Bağlı Vakıf Kuruluyor! Diplomatlar Deneyimlerini Burada Paylaşacak Dişileri Bakanlığına Bağlı Vakıf Kuruluyor! Diplomatlar Deneyimlerini Burada Paylaşacak

ANTARES: (09°46’ Yay) Başarı ve güç konusunda en önemli yıldızlardan biri. Dünyaca ünlü olumlu ya da olumsuz işler yapmış birçok ünlü siyasetçinin haritasında Antares vurgusu görebiliriz.

Parçalı Ay tutulması nasıl gerçekleşecek ve Nerelerden görünecek:

Parçalı halde gerçekleşecek olan Ay tutulması, Türkiye de dahil olmak üzere Asya, Avrupa Afrika’da izlenebilecek.

6536222186b24a4ccc5e2dfb

Parçalı Ay tutulması ne zaman gerçekleşecek:

Parçalı Ay tutulması 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek. Türkiye saatiyle 21.00'de başlayacak bu tutulma, 01.26'da sona erecek.