Kamudanhaber-Özel Haber

EN ZEKİ BURÇ HANGİSİ ?

Bir grup astroloğun yapmış olduğu araştırma sonucunda en zeki burçun hangisi olduğu belirlendi. 

Araştırma sonucunda en zeki burcun kova olduğu ortaya çıktı. Kova burcunun en akıllı burçlar arasında olduğu zaten biliniyordu fakat bu araştırma sonucu bu konuda bir kez daha doğrulama sağladı.

Kova burcu hava grubunun en dikkat çekici burçlarından biridir ve en akıllı burçlar arasında gösterilir. 

Kovalar özgürlüklerine düşkün oluşlarıyla tanınır ve entelektüel bakış açıları ile girdikleri ortamlarda beğeni kazanırlar. 

KOVA BURCUNUN ÖZELLİKLERİ 

Tarihte pek çok ünlü bilim insanının bu burca mensup olması da hiç şaşırtıcı değil. Kovaların yenilikçi yapıları ile bilinmezlere doğru keşif yolculuğunda en etkili burçlardan olduğu unutulmamalıdır. Topluma ve insanlığa faydalı olmak, kovaların mizaçlarının ayrılmaz bir parçasıdır.


Kova burcu insanları bencil değildir ve insanlarla paylaşım içinde bulunmayı sevendir. Cömert insanlar olarak tanınırlar ve sosyal olmaları eğlenceli ve esprili insanlar olarak gözlemlenmelerini sağlar. 

Kova burçlarıyla sohbet etmek ve keyifli vakit geçirmek mümkündür. İnsani değerleri yüksek olan kovalar, sağ duyulu söz ve davranışları ile beğeni kazanırlar ve yüksek empati kurma yeteneğine sahiptir. 

Dost canlısıdırlar.

Kova burcu insanların olumsuz yönleri arasında uçarı olması en öne çıkanlardandır. 

Eğlenceye çok düşkün olması kimi zaman uzun süreli ilişkiler kurmasını ve sevdiği insana bağlanmakta zorlanmasına yol açabilir. 

İsyankar bir yapısı vardır ve bu davranış ve sözlerine de yansır.