Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için beklenen kayıt yenileme dönemi başladı. İşte 2023-2024 AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme ile ilgili detaylar...

Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı

Kayıt Yenileme Tarihi

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri, 01 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.00’da başladı ve 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 22.00’de sona erecek.

Ders Seçimi ve Kayıt Yenileme

Kayıt yenileme işlemi e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Ders Ekle/Sil butonundan yapılacak. Öğrenciler, bir yarı yılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilirler.

Ödeme Yöntemleri: Ödemeler Ziraat Bankası aracılığıyla kayıt yenilemenin son günü saat 22:30’a kadar aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirilebilir:

Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme
İnternet Bankacılığı ile Ödeme
ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
Mobil Bankacılık ile Ödeme


Ödeme Sonrası Kontrol

Öğrenciler, kayıt yenileme işlemini tamamladıktan sonra aosogrenci.anadolu.edu.tr sayfasından "Kayıt Bilgi" ekranından kayıt durumunu sorgulamalıdır.

AÖF öğrencileri için bu dönemde kayıt yenileme, ders seçimi ve ödeme sürecinin detaylarını içeren kılavuz AÖF resmi websitesinde bulunabilir. Kayıt yenileme işlemlerini zamanında gerçekleştirmeyen öğrenciler, bir üst sınıfa geçiş hakkını kaybedebilirler.