Ankara'nın Keçiören semtinde yaşanan trajik bir olay, mahalle sakinlerini dehşete düşürdü. 25 yaşındaki Dilara Alagöz, annesiyle yaşadığı şiddetli bir tartışmanın ardından annesini bıçaklayarak öldürdü. Ardından genç kadın, yüksek bir yerden düşerek yaşamına son verdi.

Olay, dün saat 16.00 civarında meydana geldi. Dilara Alagöz, erkek arkadaşıyla görüşme konusunda annesiyle anlaşmazlık yaşadı. Tartışma kısa sürede şiddetlenirken komşular, kavga seslerini duydu ve hemen polisi aradı.

Polis ekipleri olay yerine ulaştığında, annesi Ayşe A.'nın mutfakta bıçaklanarak öldürüldüğünü gördü. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakan Şimşek'ten İddialara Yanıt Geldi! Ülkemiz Dış Finansman Sağlıyor Mu? Bakan Şimşek'ten İddialara Yanıt Geldi! Ülkemiz Dış Finansman Sağlıyor Mu?

Ancak, bu trajedinin ardı arkası kesilmedi. Dilara Alagöz, annesini öldürdükten sonra yüksek bir yerden düşerek yaşamına son verdi. Genç kadının cep telefonunda, "Annemi öldürdüm, intihar ediyorum" şeklinde bir not bulundu. Notun içeriğinde annesinin adı, ev adresi ve telefon numarası da yer alıyordu.