Ankara'da yaşayan 50 yaşındaki Necla Ö., gittiği bir spor salonunda tanıştığı Ersin Ü. ile hayatının aşkını bulduğunu düşündü. Ancak, Necla Ö.'nün başına gelenler, yaşadığı dramı ağızları açık bıraktı.

Necla Ö., Ersin Ü. ile tanıştıktan kısa bir süre sonra ilişkileri evlilikle noktalanacağını düşündü. Ancak, Ersin Ü., kirada oturmak yerine ev almak istediklerini belirterek Necla Ö.'yü kandırdı. Necla Ö., Ersin Ü.'ye babasından kalan 50 bin euro ve 850 doları verdi. Ayrıca, Ersin Ü. zaman zaman Necla Ö.'den ve hasta annesinden borç aldı.

Ersin Ü.'nün Necla Ö.'yü cinsel istismara uğratması ve tehdit etmesi üzerine Necla Ö., yaşadığı psikolojik sorunlarla dolandırıldığını fark etti. Araştırma yaparak Ersin Ü.'nün başka bir kadınla evlendiğini öğrenen Necla Ö., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Yeni YHT Hattı İstanbul-Sivas Arasında Seferlere Başladı: İşte Bilet Fiyatları Yeni YHT Hattı İstanbul-Sivas Arasında Seferlere Başladı: İşte Bilet Fiyatları

Ancak, soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmasının ardından Necla Ö., Ersin Ü.'nün eşi tarafından tehdit edilmeye başlandı. Yeniden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Necla Ö., Ersin Ü.'nün kendisini evlenme vaadiyle kandırıp dolandırdığını belirtti.