Kamudanhaber- Özel haber

Ticaret Bakanlığı, Michael Jordan'a Ait Nadir Ayakkabıları İhaleyle Satışa Sunuyor: İşte Fiyatı ve Detaylar Ticaret Bakanlığı, Michael Jordan'a Ait Nadir Ayakkabıları İhaleyle Satışa Sunuyor: İşte Fiyatı ve Detaylar

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın X hesabından yaptığı paylaşımda Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e övgü dolu sözlerle seslendi. Ali Yalçın paylaşımında:

“Milli Eğitim Bakanlığının 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına Katıldık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ve eğitim camiasına hitap ettiği açılış programında müjde olarak verilen ücretli öğretmenlerin ek ders ücretinde yüzde 25 artış ve yurtdışı bursiyerlerinin ücretlerinde iyileştirme kadar önemli bir diğer konu Milli Eğitim Bakanı’nın Türkiye Yüzyılına ilişkin ortaya koyduğu eğitim vizyonu idi.

Yeni eğitim öğretim yılında da hayırlı çalışmaları destekleyecek, daha iyisi için bir sosyal paydaş olarak mücadeleye devam edeceğiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı hayırlı uğurlu olsun.”

 Daha önceleri öğretmenlerin farklı istihdam türlerinde çalıştırılmasına karşı olduğu yönünde beyanları bulunan Ali Yalçın’ın, ücretli öğretmenliği savunurcasına yaptığı destek takipçileri tarafından yadırgansa da Yusuf Tekin’ e açık desteği dikkatlerden kaçmadı. Diğer eğitim sendikalarının genel başkanlarının ise bu konuda suskun kaldıkları gözlendi.

Ali Yalçın’ı cesurca hakkı teslim ettiği ve yeni öğretim yılında da desteğini devam ettireceğini açıkladığı için tebrik ediyoruz