Bulgaristan'dan sınırı geçerek alçak uçuş ile Türkiye'ye giren bir helikopter, Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Yenimahalle köyü semalarında Çanakkale Hava Radar Komutanlığı ekipleri tarafından tespit edildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, yapılan tespit üzerine bölgeye intikal etti. Jandarma, 20 milyon lira değerinde 101 kilo uyuşturucu ile birlikte 3 şüpheleyi kıskıvrak yakaladı. Söz konusu uyuşturucuların helikopter ile atıldığı belirtiliyor.

64b554acc062e3e0ebe486e5

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Erdoğan-Özel Görüşmesinden Rahatsızlık Duyuyor Abdulkadir Selvi: İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Erdoğan-Özel Görüşmesinden Rahatsızlık Duyuyor

Kırklareli Valisi Birol Ekici, söz konusu operasyonda uluslararası suç şebekesinin çökertildiğini belirterek "Helikopterin ilçeye bağlı Yenimahalle köyünde alçak uçuş yaptığı tespit edildi. Ekiplerimiz, bölgeye çantalar atan helikopterin tekrar Bulgaristan tarafına çıktığını belirledi. Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bölgede başlattığı operasyonda 101 kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Bunun mali değeri yaklaşık 20 milyon Türk lirasıdır. Uyuşturucu ile kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir. Milletimizin ve gençlerimizin zehirlenmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

64b55469c062e3e0ebe486e2