Akbank, 2-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile müşterilerine 1500 TL'ye varan geri ödeme imkanı sundu. Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni ve mevcut banka müşterileri, Akbank mobil uygulamasını indirerek başvuru sürecini tamamlamalıdır. Kampanya hakkındaki bilgilere SMS ya da müşteri iletişim merkezleri aracılığıyla ulaşılabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Kampanya Detayları Paylaşıldı

Kampanyanın geçerli olduğu vadesiz mevduat hesabı ya da Akbank kredi kartı ile otomatik fatura talimatları belirtildi. Belirlenen tarihler içerisinde otomatik fatura ödeme talimatı oluşturmayan müşteriler, ilerleyen aylarda geri ödeme kampanyasından yararlanamayacak.

Geri Ödeme Tutarları Açıklandı

Akbank'ın başlattığı kampanya kapsamında, otomatik ödenen faturalar için aylık 300 TL, toplamda beş aylık süre boyunca 1500 TL ödeme alınabilecek. Otomatik fatura ödeme talimatı işlemi yapıldıktan sonra faturalar otomatik olarak ödenecek. Faturaların otomatik ödendiği ay başında 300 TL tutarında geri ödeme yapılacak. Fatura tutarı 300 TL'nin altında kalırsa ödenen fatura kadar, 300 TL'nin üzerindeyse aylık maksimum 300 TL'lik bir geri ödeme alınabilecek.