Dün gece saat 22.30 civarında Karapınar ilçesinde meydana gelen olayda, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in tarım şirketinde çalışan Mehmet Aldanmaz, evinin önünde ansızın 2 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Aldanmaz, bir süre sonra ağır şekilde darp edilmiş ve bıçaklanmış bir halde evinin önüne terk edildi.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Olayın haber alınması üzerine adrese hemen sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ambulansla önce Karapınar Devlet Hastanesi'ne götürülen Aldanmaz'ın durumunun ciddiyeti nedeniyle daha sonra Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Neyse ki, Aldanmaz'ın hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı.

Mehmet Aldanmaz'ın polise verdiği ifadeye göre, CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Gönül Karabacak'ın eşi Hamdi Karabacak, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in ev adresini sormak için gelmiş ve Zengin'in çocuklarını çağırmasını istemiş. Ancak, Aldanmaz bu talebi reddettikten sonra zorla otomobile bindirilip kaçırıldığını ve sonrasında saldırıya maruz kaldığını aktardı. Aldanmaz'ın ifadesi üzerine polis ekipleri harekete geçerek olaya karıştığı iddia edilen Hamdi Karabacak'ı ve yanındaki kişileri gözaltına aldı.

Şüphelilerden Hamdi Karabacak tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.