Otomobili olan herkesi ilgilendiriyor! Dev kampanya başlatıldı Otomobili olan herkesi ilgilendiriyor! Dev kampanya başlatıldı

Adana'da yaşanan olayın ardından, ailesini silahla vurup intihar girişiminde bulunan şüpheli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Önceki gün Adana'nın Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde, aile arasındaki bir yemek sırasında Burak Yalçınkaya, ağabeyini ve yeğenini tabancayla vurdu. Ayrıca annesi, yengesi ve diğer yeğenini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

Saldırgan Burak Yalçınkaya, hastanede tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını sürdüremedi ve hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebep sonucu yaşanan bu olayda, ailesine karşı şiddet uygulayan şüpheli, ağabeyini ve yeğenini öldürdü, annesi, yengesi ve diğer yeğenini yaraladı. Daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Adana'da yaşanan olayın ardından, ailesini silahla vurup intihar girişiminde bulunan şüpheli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.