Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli bölgelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) için yeni personel alımı sürecini başlattığını duyurdu. Bu kapsamda, 7 farklı şehirde memur ve işçi pozisyonları için başvurular alınacak. Alımlar, KPSS şartı olmadan ve KPSS puanı ile yapılacak, bu seçenekler iş arayan vatandaşlara esneklik sunuyor.

Başvuru Koşulları ve Gereklilikler

Başvuru yapacak adaylar için belirlenen genel şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve Türk Ceza Kanunu'na göre belirtilen suçlardan mahkum olmamak gibi önemli kriterler bulunuyor. Ayrıca, erkek adaylar için askerlik durumu ve görevi yapmaya engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı ya da bedensel engel bulunmaması gerekmektedir.

Açık Pozisyonlar ve İş İmkanları

Konut ve Taşıt Kredisinde Kullanım Durma Noktasına Geldi: Yüksek Faiz ve Kısıtlamalar Etkili Konut ve Taşıt Kredisinde Kullanım Durma Noktasına Geldi: Yüksek Faiz ve Kısıtlamalar Etkili

Bakanlık tarafından açıklanan pozisyonlar arasında sosyal yardım ve inceleme görevlisi, işçi, büro görevlisi, yardımcı hizmet görevlisi, proje personeli ve muhasebeci gibi çeşitli iş imkanları bulunmaktadır. Bu fırsatlar, iş arayan vatandaşlara kariyerlerinde yeni bir sayfa açma imkanı sunuyor.