Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı. Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş için, tüm bakanlara verilen TOGG marka makam aracının yerine yeni bir araç kiralandı. Bu yeni araç yabancı menşeli, 2023 model ve 2900 cc özelliklere sahip. Ayrıca, Göktaş'ın koruması için 5 adet 1986 cc yabancı menşeli araç tercih edildi. Bunun yanı sıra, 17 adet sedan araç da 15 aylığına kiralandı.

Araçların kiralandığı şirketin sahibi Mehmet Kaya, 2018 seçimlerinde AK Parti'den Ankara milletvekili aday adayı olmuştu. Sözleşme ise, 29 Mart'ta ve yerel seçimlerden iki gün önce imzalandı. Bakanlık, bir makam aracı, 5 koruma aracı ve 17 sedan otomobilden oluşan 23 aracın 15 aylık kirası olarak 29 milyon 425 bin 607 TL ödedi.

Mahinur Göktaş, önceki bakan Derya Yanık'tan kalan kırmızı renkli yerli üretim TOGG marka makam aracını bir süre kullanmıştı.