Adnan Oktar hakkında gelen iddialar birbirini izlemeye devam ediyor. Bu seferki iddia ise oldukça korkunç. Cezaevinde bulunan Adnan Oktar'ın genç avukatları taciz ettiği ve 'kız getirme' sistemini aktif bir şekilde işlettiği ortaya atıldı. İşte detaylar...

Sinan Burhan: Arapça'yı Yasaklarsan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adını Bile Söyleyemezsin Sinan Burhan: Arapça'yı Yasaklarsan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adını Bile Söyleyemezsin

Adnan Oktar'a cezaevinde sürekli olarak genç avukatlar ayarlanmaya çalışılıyor. Örgüt avukatları arasında bulunan ve kendisini mağdur hisseden bir avukat, Mynet'e özel bir röportaj vererek bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Örgütün avukat yapılanması hakkında bilgi veren avukat, bu kişilerin aslında sadece mesleklerini icra etmeyen, örgüt adına hareket eden kişiler olduğunu belirtti. Ayrıca Adnan Oktar'ın cezaevindeki eylemlerine dair de çarpıcı detaylar paylaşıldı.

Adnan Oktar, cezaevindeki 'kız getirme' ve 'örgüte eleman kazandırma' sistemini dışarıya taşımış durumda. Bu sistem, önce sosyal medya üzerinden genç avukatları 'yem' olarak belirliyor ve daha sonra onlarla kısa süreli görüşmeler yapıyor.

Bu görüşmeler sırasında Adnan Oktar'ın iltifat içerikli konuşmalar yaptığı ve asıl amacının hukuki yardım değil, yüzeysel ve cinsellik içerikli olduğu ifade ediliyor.

Örgüt, aynı zamanda genç ve tecrübesiz avukatları sosyal medya üzerinden bulup onlarla iletişime geçerek, onlara günlük ödemeler yaparak Adnan Oktar ile görüşmelerini sağlıyor.

Örgütün bu tür faaliyetlerinin devam ettiği ve genç avukatların Adnan Oktar'ın elle tacizine maruz kaldığı iddia ediliyor.