Survivor yarışması, 2024'te All Star versiyonuyla ekranlara dönüyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, yarışmanın kadrosunu açıklamaya devam ediyor. Ilıcalı son olarak 8. yarışmacının kim olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu.

Survivor'ın iddialı isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz, Survivor All Star kadrosunda yer alacak. Acun Ilıcalı, resmi Twitter hesabından, "Katıldığı sene Survivor’da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star’a katılıyor. Poyraz’ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok." sözleriyle bu haberi duyurdu.

Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar

Şu ana kadar Survivor 2024 All Star kadrosunda Yiğit Poyraz, Turabi, Damla Can, Ogeday, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu ve Nihat Altınkaya'nın yer alacağı kesinleşti. Survivor hayranları, yarışmanın başlamasını heyecanla beklemeye devam ediyor.