2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 1. ve 2. Dönemi'nde MEB Açık Öğretim Lisesi sınavları yapıldı. Açık Öğretim Lisesinin 3. Dönemi sınavları için tarihler merak ediliyor. Peki, MEB Açık Öğretim Lisesinin 3. Dönem sınavları ne zaman uygulanacak? İşte tüm detaylar...

mebyeni1-2

MEB Açık Öğretim Lisesinin 3. Dönemi içn kayıt yenileme 16 Mayıs tarihinde başlayıp yeni kayıtlar için son süre 23 Haziran olarak belirlenmişti. 

MEB Açık Öğretim Lisesinden yapılan açıklamada:

"2022-3 dönemi yeni kayıt iş ve işlemleri başlamıştır. Kayıtlar 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.(Not: Banka hesapları ise 22 Haziran 2023 23.59 da kapanacaktır)

Örgün ortaöğretim kurumlarında, 2022-2023 eğitim öğretim yılı sınıf atlatma işlemleri tamamlanmadığından ortaöğretimde e-okul sisteminde halen öğrencilik durumu aktif olan öğrenciler 2022/3 dönemi için Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıramayacaktır."

meb-den-istanbul-valiligine-93-okulla-ilgili-surece-oncelik-verin-talimati

MEB Açık Öğretim Lisesinin 3. Dönem sınavları ile ilgili tarihlerin belirlenmesi için adaylar dört gözle bekliyor. Peki sınav tarihleri ne zaman? MEB Açık Öğretim Lisesinin sınavları online mi olacak?

Ak Parti'nin oy kaybetmesinin nedenleri belli oldu! İlk sırada o var... Ak Parti'nin oy kaybetmesinin nedenleri belli oldu! İlk sırada o var...

meb-15

MEB Açık Öğretim Lisesinin 3. Dönem sınavları de online olacak. Uzaktan internet ortamında yapılacak olan sınavların tarihleri henüz kesinleşmiş değil. MEB Açık Öğretim Lisesinin 3. Dönem sınavlarının tarihleri belli olduğunda sitemizden ilk siz öğrenebilirsiniz.