Altın ve Gümüşte Manipülasyon Endişesi! İslam Memiş, Fed'in Kararını Değerlendirdi Altın ve Gümüşte Manipülasyon Endişesi! İslam Memiş, Fed'in Kararını Değerlendirdi

ABD Başkanı Biden, NATO Zirvesi öncesinde İngiltere'de Başbakan Rishi Sunak ile görüşmesinde not kartlarına başvurdu. Bir fotoğrafçının fark ettiği not kartında, Türkiye'nin de yer aldığı bazı detaylar dikkat çekti.

Habertürk'ün haberine göre, Biden ve Sunak çay içerken gerçekleşen görüşme öncesinde Biden, konuşma kağıdındaki not kartını kullanmıştı. Basın mensuplarının karşısında olduğu bir anın fotoğrafını çeken bir fotoğrafçı, Biden'ın elindeki not kartını fark etti ve çekmeyi başardı. Fotoğraflarda, Biden'ın not kartında "NATO" kelimesinin büyük harflerle yazılı ve altının çizildiği görülürken, ilk sırada Ukrayna'nın yazıldığı dikkat çekti. İkinci sırada ise Türkiye'nin adının yer aldığı ve alt başlıklarda F-16 ve İsveç'in yazıldığı görüldü.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi