İstanbul Bayrampaşa'da, Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar'ın dondurucu içerisinde parçalanmış cesedi bulundu. 

Önceki gün kaybolan 19 yaşındaki Mustafa Nur Kasadar'ı bulmak için ailesi yakınlarına ve polise haber verdi. Mustafa Kasadar'ın oğlu olduğu öğrenilen genç için arama çalışmaları başlatıldı.

Gasp Büro Amirliği ekipleri, kayıp gencin fidye için kaçırılmış olabileceği iddiası üzerine kapsamlı bir araştırma yaptı. Muhammed Nuh Kasadar'ın en son Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan 4 katlı bir binada görüldüğü bilgisi elde edildi.

Yapılan aramada binanın 3. katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış bir erkek cesedi bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri haberdar edildi ve Gasp Masası ile Cinayet Büro Amirliği ekipleri de çalışmalara dahil oldu. Araştırmalar sonucunda şüpheli olarak Hakan Ö. (28) belirlendi ve yakalandı. Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelinin, Mustafa Kasadar'ın eski bir çalışanı olduğu ve genci boğarak öldürdüğü belirtildi. İlk ifadesinde, "Benim evimde birlikte nargile içtik. Babanın bana borcu vardı, dedim ve tartıştık. Kavga ettik" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Türkiye'de Nisan Ayında 75 Bin 569 Konut Satıldı Türkiye'de Nisan Ayında 75 Bin 569 Konut Satıldı

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi