VakıfBank, 2. el taşıt kredilerinde ön rehin teminatı yöntemi ile araç alım satımını güvenli ve kolay hale getiriyor. Bu yeni sistemde, satıcının araç satış bedeli VakıfBank güvencesiyle hesabına aktarılırken, alıcı da taşıt kredisi kullanabiliyor.

Geç Saatte Eve Dönen Kızı İçin Okulu Bastı! Veli Öğretmenlere Saldırdı Geç Saatte Eve Dönen Kızı İçin Okulu Bastı! Veli Öğretmenlere Saldırdı

Müşteriler, VakıfBank Mobil veya gass.vakifbank.com.tr üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten yararlanabilirler. Satış işleminden önce, satıcının araç satış bedeli garanti altına alınır ve alıcı da taşıt kredisi kullanabilir. Tescil işlemi tamamlandıktan sonra, satış tutarı VakıfBank güvencesiyle satıcının hesabına aktarılır.

VakıfBank, 2. el taşıt kredilerinde cazip faiz oranları ve uzun vade seçenekleri sunarak müşterilerine avantaj sağlıyor. Kredi geri ödemesi aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak yapılabilir.

Kampanya kapsamında, 2. el taşıt kredisi tutarı satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden belirlenir. Aracın kasko değeri 0-400 bin TL arasında ise taşıt kredisi tutarı değerin azami yüzde 70'ine kadar kullanılabilir. Değer 400 bin-800 bin TL arasında ise azami yüzde 50'ye kadar kredi kullanılabilir. Değer 800 bin-1 milyon 200 bin TL arasında ise azami yüzde 30'a kadar kredi kullanılabilir. Değer 1 milyon 200 bin-2 milyon TL arasında ise azami yüzde 20'ye kadar taşıt kredisi kullanılabilir.

el taşıt kredisi vadesi, aracın kasko değerine göre belirlenir. Değer 400 bin TL ve altında ise vade 48 ay, 400 bin-800 bin TL arasında ise vade 36 ay, 800 bin-1 milyon 200 bin TL arasında ise vade 24 ay, 1 milyon 200 bin TL üzerinde ise vade 12 ay olur.
VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, 2. el taşıt kredilerindeki ön rehin teminatı yönteminin sektörde bir ilke imza attığını belirtti. Müşterilere cazip faiz oranları ve esnek vade seçenekleri sunarak avantaj sağladıklarını söyledi. Üstünsalih, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya devam edeceklerini vurguladı.