2022 Mevlid Kandili mesajları ve sözleri için aramalar artıyor. Kandiller yaklaştıkça herkes sevdiklerine atmak için mesaj arıyor. Bizde en güzel mesajları sizler için topladık. Haberimizin detayında

İslam aleminin mübarek günlerinden biri olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum gecesi olan Rebiülevvel ayının on ikincisi Mevlid Kandili mesajları ve sözleri için araştırmalar hızlandı. Sevdiklerine, akrabalarına, Mevlid Kandili mesajları göndermek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte en güzel Mevlid Kandili mesajları ve Peygamberimizin doğum günü anlamlı kutlama sözleri…
Mevlid Kandili mesajları 2022 ve sözleri
Ezan tüm insanlığa okunur üstüne alınan secdeye gider. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Kandiliniz mübarek olsun. Yüce rabbim bütün dualarınızı kabul etsin.

Mevlid kandilinizi kutlarım. Hayırlı kandiller dilerim.
Allahın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.
Allaha kulsun zülmetler içinde parlayan nursun senin gibi hakikatlı dostun kandilin mübarek olsun.
Kalpler vardır, sevgiyi yasatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, mübarek günler vardır, beraberce kutlamak için.
Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Mübarek Mevlid kandilinde yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin. Hayırlı kandiller!
Mevlid kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı Kandiller.

Allahumme salli ala seyyidina Muhammed in ve ala ali seyyidina Muhammed. Kandiliniz mübarek olsun.
Bu güzel Kandil gününün vatanımıza milletimize ve tüm Müslümanlara huzur getirmesini dilerim.
Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun…

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid kandiliniz kutlu olsun.