Çorlu'da uzun yıllardır kuyumculuk yapan Ömer Karaman, Seçil Erzan dolandırıcılığı davasında mağdur olan isimlerden biri olarak ortaya çıktı. Karaman, 20 yıl sonra karşısına çıkan Seçil Erzan'a yaklaşık bir buçuk milyon dolar kaybettiğini açıkladı.

30 yıldır Çorlu'da kuyumculuk yapan Karaman, Seçil Erzan'ı banka şube müdürlüğü döneminden beri tanıdığını ifade etti. Erzan'ın 2023 başında işyerini ziyaret ettiğini belirten Karaman, banka yöneticilerinin adını vererek, Fatih Terim'in de katıldığını iddia ettiği yüksek getirili bir fon hakkında konuştuğunu belirtti.

Türk Eğitim-Sen'den Mülakatı Savunanlara Karşı Sert Açıklama Türk Eğitim-Sen'den Mülakatı Savunanlara Karşı Sert Açıklama

Dava dosyasına giren ifadesine göre, Erzan, fonda birçok ünlü futbolcunun olduğunu ve sadece elit isimleri fonlarına dahil ettiklerini söyledi. Karaman, bu iddialar üzerine birikimini teslim etti. Paraları verirken işyerine gönderilen Nazlı Can adlı kadınla görüntülü arama yaparak işlemi tamamladığını ifade etti.

Ömer Karaman'ın ifadesinde, "Seçil Erzan'a parça parça bir milyon 640 bin dolar ve 5 milyon 884 bin TL'yi teslim ettim. Seçil Erzan'ın benden para almak için işletmeme Nazlı Can adlı kadını gönderdi. Nazlı Can'a paraları verirken çektiğim fotoğrafı Erzan'a gönderip görüntülü aradım. Fon getirisi olarak bir kez 100 bin dolar aldım" şeklinde detaylar yer aldı. Ömer Karaman, bu görüntüleri de delil olarak dosyaya ekledi.