Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimler için İstanbul'dan yeniden aday olacağı mesajını veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tüm partilere siyaset üstü ittifak çağrısına Zafer Partisi'nden yanıt geldi.

MHP'den TikTok'a Sert Tepki: Türk Aile Kültürüne Uygun Değil! Kapatılmalı MHP'den TikTok'a Sert Tepki: Türk Aile Kültürüne Uygun Değil! Kapatılmalı

İYİ Parti'nin ardından Zafer Partisi de yerel seçimler için yol haritasını açıkladı. Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ, parti olarak yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkartacaklarını belirtirken, İmamoğlu'na şu sözlerle de eleştirdi:

"Kimse bize 'partiler üstü' masalını anlatmasın. İstanbul'da, 5 yıl süreyle hizmet imkanını doğru dürüst değerlendirmeyip, kendi kişisel kariyer planlamasını yapan bir belediye başkanının İstanbul için faydalı olacağını düşünmüyorum" 

"İmamoğlu geçen seçimlerde çok büyük bir destek bularak seçimleri kazandı. Bunu doğru bir şekilde değerlendirmesi durumunda bugün böyle bir konuyu konuşmuyor olurduk ama İmamoğlu vaktini İstanbul'a ayırmak yerine sürekli Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığı üzerinde durdu ve bugün gelmiş olduğumuz yer, “Beni desteklerseniz kazanırım” noktası."