Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız… Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız…

Turkcell'de genel müdürlük görevine sadece 10 gün önce atanan Bülent Aksu, ani bir kararla görevden alındı.

Turkcell tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Bülent Aksu'nun görevi, 25 Eylül 2023 tarihinden geçerli olmak üzere sona ermiştir. Turkcell Grubu bünyesinde üst düzey görevler üstlenen Bülent Aksu'ya bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz" denildi.

Turkcell yönetim kurulu, 14 Eylül 2023 tarihinde genel müdürlük görevine Bülent Aksu'yu atamıştı. Ancak bu atamanın ardından kısa bir süre sonra görevden alınması şaşkınlık yarattı.

Bülent Aksu, Turkcell'de daha önce önemli pozisyonlarda görev yapmış bir isimdi. Temmuz 2016 ile Temmuz 2018 yılları arasında Turkcell'de CFO (Chief Financial Officer) olarak görev yapmıştı. Mart 2019 ile Mart 2020 arasında Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldıktan sonra Mart 2020'de Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmişti.

Bülent Aksu aynı zamanda Türkiye'nin G20'de Şerpa olarak temsil eden isimlerden biriydi ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda da Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.