Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak, 25 yıl önce evlendiği eşi Selma Konak ile düğünlerini gerçekleştirdi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle ilk evlendikleri dönemde düğün yapamayan çift, yakın çevrelerinin katılımıyla duygusal bir törenle yeniden düğünlerini kutladı.

Volkan Konak ve Selma Konak, yıllar önce sadece nikahla evlenmişlerdi. Ancak maddi zorluklar nedeniyle hayallerindeki düğünü gerçekleştirememişlerdi. Çiftin üç çocukları bulunuyor. 25 yılın ardından çocuklarıyla birlikte hayallerini gerçekleştirmek isteyen çift, düğün organizasyonu için kolları sıvadı.

Dar bir gelinlik seçen Selma Konak, düğünde duygusal anlar yaşadı. Ancak gelinliğinin ayakkabısı rahatsızlık verince yürümekte zorlandı. Bu anlar, düğünün en dokunaklı anlarından biri olarak kaydedildi.

Düğün organizasyonunu üstlenen yapımcı Polat Yağcı, etkinliğin bir videosunu paylaşarak bu özel anı paylaştı. Yağcı, "Bir ömrü birlikte geçirip üç evlat yetiştirdiler. Evlendikleri zaman şartlar hayallerindeki düğünü yapmalarına imkan vermemişti ama Kuzeyin Oğlu aklına koymuştu bir kere… İmza attıkları günün üstünden 25 yıl geçse de, o bugün ‘Kadınım’ dediği eşine harika bir düğün yaptı… Biz de buna şahitlik ettik. Büyük keyif!" sözleriyle bu anıyı paylaştı.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde