Matthew Perry, dünyaca bilinen ve çok  sevilen, efasane dizi Friends'in sevilen karakteri Chandler Bing'i canlandırıyordu. Dizi 10 sezon devam etmişti. Matthew Perry efsanevi dizi Friends'teki Chandler rolüyle hafızalara kazanmış ve ünlü olmuştu. 

Bankalar yarışa girdi! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Bankalar yarışa girdi! En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Matthew Friends'in 1994'ten 2004'e kadar 10 sezonunda da yer aldı, burada oynadığı Chandler rolüyle dünya çapında bir yıldıza dönüştü. Matthew Perry, Los Angeles'taki evinde ölü bulundu. Perry'nin evindeki jakuzide boğularak öldüğü bildirildi. Ünlü oyuncunun alkol ve madde bağımlılığından dolayı tedavi  gördüğü biliniyordu.

Ünlü oyuncunun ölümünün sebebinin bağımlılıklarından dolayı olduğu düşünülse de evi polisler tarafından arandı ve gelen polisin açıklamalarına göre Matthew Perry' in evinde herhangi bir madde ve uyuştucuya rastlanmadı.

Oyucu 54 yaşında yaşamını yitirdi. Perry'nin evindeki jakuzide ölü bulunması üzerine boğularak can verdiği tahmin ediliyor. Cinayet olduğuna dair bir delil bulunamadığı biliniyor.

Matthew Perry Kimdir?

Matthew Perry Williamstown, 19 Ağustos 1969 tarihinde Massachusetts'da dünyaya geldi. Annesi Kanadalı gazeteci Suzanne Marie, babası Amerikalı ünlü oyuncu John Bennett Perry'dir. Ebeveynleri Perry'nin ilk doğum gününden kısa bir süre önce boşanmıştır. Boşanmanın ardından Perry 14 yıl boyunca, velayetini alan annesinin yanında Ottawa'da, yaşamıştır. Rockcliffe Park Public School ve Ashbury College okullarına gitmiştir. 15 yaşından sonra babası ile yaşamak için ABD'ye geri gelmiştir. Yıllar boyu oyunculuğa ilgisi artan Perry, aynı zamanda küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak tenisle ilgilenmektedir.