CHP lideri Özgür Özel, gelecek hafta yayımlanacak "israf ve tasarruf genelgesi" ile Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Özel, bu genelgenin CHP'nin kazandığı belediyelerde uygulanacağını ve diğer partilere örnek olması için çağrı yapacaklarını belirtti.

Manisa'da partisinin adaylarının kazandığı Yunusemre ve Şehzadeler belediyelerini ziyaret eden Özel, kazanılan belediyelerde herkesin hizmetinde olacaklarını vurguladı. Ayrım gözetmeksizin herkese eşit ve adil hizmet vereceklerini kaydeden Özel, önceki belediye yönetimlerinin kasıtlı kamu zararına yol açan iş ve işlemlerinin hesabının yargı önünde sorulacağını belirtti.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa...

Gelecek hafta yayımlanacak olan israf ve tasarruf genelgesiyle ilgili konuşan Özel, Türkiye'de yeni bir çağın başlayacağını ve herkesin bu tasarrufa ve israfa son vermeye katkı sağlamasını isteyeceklerini ifade etti. Ayrıca, diğer partilere de örnek olmaları için çağrı yapacaklarını belirtti.

Özel, Manisa'da yaşanan provokasyonlarla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu ve sorumluların yargı önünde hesap vereceğini söyledi.