Alkole yine zam geliyor, bu kez kallavi olacak! Bira fiyatları tavan yapacak... Alkole yine zam geliyor, bu kez kallavi olacak! Bira fiyatları tavan yapacak...

İstanbul Üniversitesi'nde yapılacak olan memur alımı için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'ndaki genel şartları taşımaları gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak ve KPSS zorunluluğu bulunmamak başlıca şartlar arasında yer alıyor. KPSS puanı olmayan adaylar için değerlendirme aşamasında en az 70 puan alınmış gibi işlem yapılacak.

Alınacak Pozisyonlar ve Maaş Bilgileri

İstanbul Üniversitesi'nin açıkladığı ilanlara göre, üç Yazılım Geliştirme Uzmanı ve bir Yazılım Analiz ve Test Uzmanı alımı yapılacak. Özellikle bir yazılım geliştirme uzmanı pozisyonu için 3 katına kadar maaş teklif edilirken, diğer pozisyonlar için 2 kat maaş sunuluyor. Adaylar için belirlenen maaşın başlangıcı net 41.644 TL olarak açıklandı.

Uygun Adaylar

Alım yapılacak pozisyonlar için adayların bilgisayar, yazılım, elektronik mühendislikleri veya fen-edebiyat, eğitim bilimleri fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Ayrıca matematik, fizik ve istatistik bölümleri mezunları da bu fırsattan yararlanabilecek.

Başvuru Yöntemleri

İstanbul Üniversitesi memur alımları için başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek. Başvuru süreci 29 Nisan 2024 tarihine kadar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı, Avcılar/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.