Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike iş birliğinin 21. yılında tanıtılan yeni sezon formalarıyla ilgili yapılan açıklamada, iç saha formasının ön kısmındaki kırmızı bantın, 1923 yılında ilk milli maçta giyilen formadan esinlenerek tasarlandığı belirtildi. Bu bantın, eğimli üst kısmı ve özel baskılarıyla birlikte, sporcuların geçmiş 100 yılın gururunu günümüze taşımasını simgelediği vurgulandı. Deplasman formasının kırmızı tonunun, Al Sancak'ın renklerine sadık kalırken, formanın kalp bölgesinde yer alan armayı öne çıkardığı ifade edildi. Formanın arka kısmında bulunan 'Türkiye' yazısının ise genç sporculara ilham vererek, milli takım ruhunu canlandırdığı ve tek yürek olma duygusunu harekete geçirdiği belirtildi.

Devamsızlık affı yeni müfredatla 2024 geldi mi, 12. Sınıflara devamsızlık affı gelecek mi? Devamsızlık affı yeni müfredatla 2024 geldi mi, 12. Sınıflara devamsızlık affı gelecek mi?

Formaların çevreye duyarlı yaklaşımını yansıttığı ve sıfır karbon ile sıfır atık hedefine yönelik bir adım olduğu vurgulanarak, şimdiye kadar üretilen en sürdürülebilir forma olma özelliğine sahip olduğu kaydedildi.

En son tekstil teknolojileriyle üretilen formaların 21 Mart itibarıyla TFF'nin E-Shop sayfasında satışa sunulacağı hatırlatılarak, yurt dışında yaşayan Türk taraftarların da ay-yıldızlıları desteklemek için 11TeamSports üzerinden yeni formaları temin edebileceği bildirildi.