CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirdi. 

"İmamoğlu mehter takımı gibi birç ileri iki geri"

Tanju Özcan, İmamoğlu'nun konuşmasını eleştirerek: "İmamoğlu mehter takımı gibi bir ileri iki geri. İmamoğlu değişimden bahsediyor ama adını koyamıyor. Sayın İmamoğlu’nun yarım saatten fazla izlediğim konuşmasında ne şiş yansın ne kebap ben bunu anladım. Dağ fare doğurdu. CHP'de değişim olmadıkça birçok başkanımızın yerel seçimde şansı olmayacak. İmamoğlu'nun neye talip olduğunu anlamadım." dedi.

Özcan sözlerine şöyle devam etti: "Sayın İmamoğlu’ndan bugün daha cesur ne açıklamalar bekliyordum, diyor ki ‘Büyük İstanbul ittifakını sağlayacağım’ nasıl sağlayacaksın Sayın İmamoğlu senin genel başkanın Kemal Kılıçdaroğlu olduğu sürece nasıl o kadar parti seçmenini bir araya getireceksin? O zaman bağımsız olarak çık derdini herkese anlat."

Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu

"Sayın İmamoğlu da Sayın Kılıçdaroğlu gibi hala HDP’ye bel bağlamış"

Tanju Özcan, CHP'deki değişimin diğer tarafı olan İmamoğlu'nun HDP'ye bel bağlandığını iddia ederek "Sayın İmamoğlu’nun benim kadar net olmasını beklemiyorum dedim gelinen süreçte çünkü Sayın İmamoğlu da Sayın Kılıçdaroğlu gibi hala HDP’ye bel bağlamış, onu üzerinden siyaset yapmaya çalışan bir siyasetçi olduğuna inanıyorum." diye konuştu.