MHP'den TikTok'a Sert Tepki: Türk Aile Kültürüne Uygun Değil! Kapatılmalı MHP'den TikTok'a Sert Tepki: Türk Aile Kültürüne Uygun Değil! Kapatılmalı

Bayram namazı için Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesi'ndeki camiyi tercih eden Bakan Tekin, burada dini vecibelerini yerine getirdikten sonra, vatandaşlarla ve akrabalarıyla bayramlaştı.

Bakan Tekin'den Bayram Mesajı
Bakan Tekin, bayram namazının ardından yaptığı açıklamada, tüm İslam aleminin ve Türk milletinin bayramını tebrik etti. Sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar geçirme temennisinde bulunan Tekin, aynı zamanda dünya genelinde yaşanan sorunlara da dikkat çekti. Özellikle Gazze'de ve Filistin'de yaşanan acıların son bulması için dua ettiğini belirtti ve herkese huzurlu bayramlar diledi.

İşte Bakan Tekin'in bayram namazı sonrası açıklamaları:

"Allah sağlık ve mutlulukla nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Biz de bu bayram köyümüze, baba ocağımıza geldik. Dostlarımız, büyüklerimiz ve akrabalarımızla bayramlaştık, sıla-i rahim yaptık. Allah herkese nasip etsin. Allah, dünyada özellikle Gazze'de yaşananları, Filistin halkının yaşadıklarını bir daha yaşatmasın, son bulsun inşallah. Bu dilek ve temennilerle herkese iyi bayramlar diliyorum, bayramımız mübarek olsun."