Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin,  deprem felaketinden etkilenen 10 ilin millî eğitim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Afet Bölgesi Eğitim Öğretim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık yaptı. 

Bakan Yusuf Tekin, "Yaşadığımız deprem sonrasında milletimiz süreci çok ciddi bir şekilde sahiplendi. Ulusal Kurtuluş Savaşı mücadelesindeki Tekalifi Millîye kararlarında olduğu gibi herhangi bir yasal zorunluluk olmamasına rağmen vatandaşlarımız, bu mücadeleyi ikinci bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi gibi görüp bu afetten kurtulmak, yaraları sarabilmek için mücadele etti. Ben böyle bir milletin bir ferdi olmaktan onur duyuyorum.” diyerek öğretmenleri tebrik etti.

Yusuf Tekin öğretmenlerle

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Afet Bölgesi Eğitim Öğretim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'ndan sonra  Gaziantep Merkez, Nurdağı ve Islahiye’de okul ziyaretlerinde bulundu. Bununla ilgili bir tweet atan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medyada bu ifadelerinden dolayı takdirle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugünkü okul ziyaretlerimiz Gaziantep Merkez, Nurdağı ve Islahiye’de. Öğretmenler Odası beni çok mutlu ediyor, girince çıkmak istemiyorum. Bizi hoş sohbetle misafir eden çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi.

Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin