Milli atlet olan Nagihan Karadere Ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi.

Survivor 2024 All Star'a yarışacak olan ve haftalar önce çalışmalara başlayan Karadere, ailesi evlatlıktan reddetti.Bu konuya ilişkin açıklama yapan Karadere'nin ağabeyi, "Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" dedi ve hukuki yollarda işlemlere başladıklarını ifade etti.

Ağabey Fehmi Karadere, 2016, 2018, 2022 All Star döneminde yarışan başarıdan başarıya koşan şu an ise All Star'da yeniden yarışmak için çalışmalarına devam eden Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedilmesi için dava açıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

"BİZİ 3 KURUŞA SATANLARI BELEŞE VERİRİZ "
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fehmi Karadere,

Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir

"Ben ve ailem olarak Nagihan Karadere adında bir aile üyesi kalmamış olup adli makamlarca görüşülüp annem ve babam adına evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduk. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir bir hakkı kalmamıştır. Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" paylaşımında bulundu.

Milli atlet Nagihan Karadere, ağabeyinin söyledikleri ile ilgili henüz bir paylaşım yapmadı.