İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütü lideri Shaun Monaghan'ın İstanbul'da yakalandığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bakan Yerlikaya, Interpol tarafından aranan Monaghan'ın İngiltere'nin Kuzey Doğu bölgesinde faaliyet gösteren "Silahlı Organize Suç Örgütü"nün başı olduğunu belirtti.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Kafes-16" Operasyonu neticesinde yakalanan Shaun Monaghan'ın, uluslararası bir işbirliğiyle ve Interpol Kırmızı Bülteni ile arandığına dikkat çekildi. Operasyonun başarısı, Türkiye'nin suç örgütleriyle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterirken, Bakan Yerlikaya açıklamasında, "İstanbul'da gerçekleştirilen bu operasyonla, suç örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede önemli bir adım daha attık." ifadelerini kullandı.