AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu

İYİ Parti, CHP lideri Özgür Özel'in yerel seçimlerde işbirliği teklifine verdiği 'müstakil seçim' kararına CHP'den gelen 'blöf' çıkışına yanıt verdi. İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı, partisinin aldığı kararın kesin olduğunu ve değişmeyeceğini belirtti.

CHP lideri Özgür Özel'in Meral Akşener'i ziyaret ederek işbirliği teklif etmesi sonrasında, İYİ Parti'nin 'müstakil seçim' kararı partisinin İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı tarafından açıklandı. Paçacı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, eleştirilere açık olduklarını ancak kararlarının kesin olduğunu vurguladı.

Cihan Paçacı, "Bu tür eleştiriler doğal şeylerdir. Herhangi bir tersine karar alsa idik yine eleştirilecektik. Ancak şu an gündemimizde böyle bir konu yok." şeklinde konuştu.

Öte yandan, İYİ Parti eski Milletvekili Aytun Çıray'ın Meral Akşener'e yönelik "blöf yapıyor" çıkışını da değerlendiren Paçacı, "Herkes kendi düşüncesini beyan eder. Bu konuda daha fazla bir şey söylemeye gerek yok." dedi.

İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulu tarafından alınan ittifaksız seçime girme kararıyla ilgili olarak da Paçacı, "Diğer partiler eleştiride bulunabilir, saygı çerçevesinde. Ancak İYİ Parti mensupları alınan kararın arkasında durmalı. Eleştirilere saygı gösteriyoruz, ancak bu karar bizim çalışmalarımızı etkilemez. Kararımızın arkasındayız." şeklinde konuştu.