İstanbul Valiliği, İstanbul'da yaşayanları olası kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyardı. Yapılan açıklamada, bu gece saatlerinde İstanbul'da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın beklenildiği belirtildi.

İstanbul Valiliği'nin açıklamasında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye dayanarak, yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Bu durumun sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara neden olabileceği vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

İstanbul'da yaşayan vatandaşlardan, bu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Özellikle su baskınlarına ve diğer meteorolojik etkilere karşı gerekli önlemlerin alınması tavsiye edildi.