İsrail'e ait kanallardan, Türkiye'ye yönelik skandal ifadelerle dolu bir paylaşım geldi. Paylaşımda 6 Şubat depremi hatırlatıldı. Akıllarda soru işareti bırakacak bir açıklama yapıldı. Ve "Bir sonraki depremi bekliyoruz." şeklinde insanlık dışı ifadeler kullanıldı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik havadan, denizden ve karadan düzenlediği saldırılar 28. gününde devam ediyorken,
Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail saldırılarda 3 bin 760'ı çocuk, 2 bin 326'sı kadın olmak üzere 9 bin 61 Filistinliyi öldürdü ve, en az 32 bin kişiyi yaraladı.

TÜRKİYE'Yİ NEDEN HEDEF ALDILAR

İsrail-Filistin çatışması devam ederken, İsrail ait kanallardan Türkiye aleyhine paylaşılan bir görsel yok artık dedirtti. Türkiye'nin hedef alındığı paylaşımda, kin ve nefret dolu ifadeler kullanıldı.

CHP Milletvekili Öztürk: Mülakat Değişikliği Torpili Resmileştiriyor CHP Milletvekili Öztürk: Mülakat Değişikliği Torpili Resmileştiriyor

"BİR SONRAKİ DEPREMİ BEKLİYORUZ"

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketini gündeme getiren İsrail'e ait kanallar, "Bir sonraki depremi bekliyoruz." şeklinde ifadeler kullandı. Bu ifadeler akıllara bu skandal söylemin sebebinin ne olduğunu, ve söylemlerin altında neyin yattığını getirdi.

11 ilin etkilendiği, 50 binden fazla vatandaşımızın vefat ettiği depremler üzerinden yapılan küstahça paylaşım sosyal medyada çok fazla tepki çekti.