Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, takvim çerçevesinde, 2023 yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme kapsamında müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı boş bulunan eğitim kurumlarına görevlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yönetmeliğin, 27/7. maddesinde "müdür ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumlarının müdürlüğüne, görevlendirmeye esas puanların geçerli olduğu süreyle sınırlı olmak üzere, müdür olarak görevlendirilemeyenler arasından aynı usulle görevlendirme yapılabilir." yine 28/6. maddesinde "müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumlarının müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılıklarına; görevlendirmeye esas puanların geçerli olduğu süreyle sınırlı olmak üzere, yönetici olarak görevlendirilemeyenler arasından aynı usulle görevlendirme yapılabilir." denilmektedir.

Bu kapsamda ekli listelerde belirtilen müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı normları münhal eğitim kurumları, aşağıda yayınlanmıştır.

Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, takvim çerçevesinde, ihtiyacı karşılanamayan ekli listelerde belirtilen eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı boş bulunan normlarına yukarıdaki şartları taşıyanlar, yönetici olarak görevlendirilmek üzere tercihte bulunabileceklerdir.

Görevlendirilmek üzere tercihte bulunacak olan adaylar tarafından, başvuru formunu eksiksiz doldurarak imzalı bir şekilde en geç 26 Ekim 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar ilçe millî eğitim müdürlüklerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru ve Onay Formu için tıklayınız

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

       

2023 Yılı İlimiz Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında İhtiyacı Karşılanamayan Eğitim Kurumları Listeleri