Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Antalya Diplomasi Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Mesai saatleri hakkında konuşan Ilıcalı, sabahın erken saatlerinde işe gitme zorunluluğuna karşı çıkarak, "8'de kalkarsın, 9'da çıkarsın 10'da işe gelirsin. Hani ben demiyorum ki öğleden sonraya kadar yatalım. Ama sabahın 6'sında 7'sinde yollara döküleceğimiz bir şey yok arkadaşlar. Bir şey kaçırmayız yani" şeklinde konuştu.

Antalya Diplomasi Forumu'nun son gününde gençlik oturumu düzenlendi ve bu oturuma Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim ve iş insanı Acun Ilıcalı katıldı. Ilıcalı, gençlerle yapılan özel oturumda, insanların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde işe gitmelerini istediğini vurguladı. Mesainin sabahın erken saatlerinde başlamaması gerektiğini savundu ve mesainin 10.30'da başlaması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, "Ben de 12'de başlasın demiyorum. Zaten 8'de kalkarsın, 9'da çıkarsın 10'da işe gelirsin. Hani ben demiyorum ki öğleden sonraya kadar yatalım. Ama sabahın 6'sında 7'sinde yollara döküleceğimiz bir şey yok arkadaşlar. Bir şey kaçırmayız yani. Bu iki saatle bir şey kaçmaz." şeklinde ifadeler kullandı.