Gelinin damadının önünde yaptığı hareketler, geleneksel düğünlerin dışına çıkarak, sosyal medyanın gündemine hızlıca oturdu.

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Tüm salonun izlediği bu eğlenceli dansı, gelin damadının önünde sergiledi. Bu sıradışı performansı ile gelin, damadına ve davetlilere unutulmaz bir sürpriz yaptı.

Damadın Tepkisi Sosyal Medyayı Salladı!

Videoya damga vuran bir diğer unsur ise, twerk yapan gelinin önünde oturan ve gülümseyerek eşlik eden damadın tepkisiydi. Damadın çevresine bakıp gülümseyerek reaksiyon verdiği anlar, izleyenler tarafından defalarca paylaşıldı ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Salonun Coşkulu Tepkisi

Düğün salonunun bu olağanüstü performansa verdiği tepki de videoya ayrı bir renk kattı. Salonun coşkulu çığlıklarla eşlik ettiği, dans eden gelini tezahüratla destekleyen misafirlerin bu keyifli anları, videoyu izleyenlerin yüzünde bir tebessüm oluşturdu.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Bu alışılmadık düğün dansı, TikTok başta olmak üzere tüm sosyal medya platformlarında hızla yayıldı ve kısa sürede viral oldu. Twerk yapan gelin videosu, sosyal medyanın konuşulan gündem maddelerinden biri haline geldi.