AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı

Kırsal kalkınmanın önemli aktörleri olan çiftçilerimize yönelik destek ödemeleri konusunda beklenen açıklama yapıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, 75 milyon 826 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerimizin hesaplarına yatırıldığını ifade etti.

Tarımsal Destekleme Ödemeleri Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yayımlanan açıklamada, çiftçilerimizin merakla beklediği destek ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara aktarılmaya başladığı bilgisi paylaşıldı. Bu duyuru, tarımsal üretim yapan çiftçilerimiz için büyük bir önem taşıyor.

Destek Tutarları Ne Kadar?

Yapılan açıklama, destek tutarlarının detaylarını da içeriyordu. Buna göre, hayvan hastalıkları tazminatında 50 milyon 646 bin 602 lira, hububat-baklagil ve dane mısırdan 10 milyon 779 bin 586 lira, yağlı tohum bitkileri kategorisinde 12 milyon 172 bin 545 lira, toprak analizinde 1 milyon 33 bin 480 lira, anaç koyun keçi kategorisinde 686 bin 300 lira ve mazot gübrede 507 bin 487 liralık ödemelerin yapılacağı belirtildi.