Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında boş olan pozisyonlara 240 şube müdürü alımı yapacak. Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını 17-28 Temmuz tarihleri arasında "https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav" adresi üzerinden gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, belirlenen tarihlerde çevrimiçi başvuru sistemi üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler. Başvuru şartlarını yerine getiren adaylar, görevde yükselme sınavına katılmaya hak kazanacak.

Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı

Yazılı sınav Ankara'da gerçekleştirilecek, adayların yazılı sınavdan en az 60 puan alması gerekiyor. Başarılı olan adaylar, sözlü sınava katılmaya hak kazanacak.

Sözlü sınav Ankara'da gerçekleşecek, adayların sözlü sınavdan en az 70 puan alması gerekiyor. Sınav sonuçlarına göre, en yüksek puan alan adaylardan başlayarak 240 şube müdürü pozisyonu için atamalar yapılacak.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi