Ak Parti'de değişim başlıyor: Raporlar Cumhurbaşkanı'na sunuldu! Bazı isimlerle yollar ayrılacak Ak Parti'de değişim başlıyor: Raporlar Cumhurbaşkanı'na sunuldu! Bazı isimlerle yollar ayrılacak

Siirt'in Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan 33 yaşındaki Sabri Sidar, devlet korumasında yetişerek bu göreve gelmiş bir başarı öyküsünün kahramanı oldu. Sidar, 11 yaşında devlet korumasına alındıktan sonra büyük bir azimle çalışarak üniversite eğitimini tamamladı ve farklı illerde kamu görevlerinde bulundu. Başarıları ve örnek bir hayat serüveniyle dikkat çeken Sidar, şimdi devlet korumasına alındığı kente İl Müdürü olarak atanmanın gururunu yaşıyor.

Sidar, babasının vefatı sonrasında devlet korumasına alındığı yaşam hikayesini paylaşırken, "Devletimizin verdiği destek bizi güçlü kılıyor, hayata daha iyi hazırlıyor." ifadelerini kullandı. Üniversite eğitiminin ardından öğretmen olarak göreve başlayan Sidar, Ağrı, Şanlıurfa, Batman ve Şırnak'ta farklı illerde hizmet verdi. Başarılı çalışmaları ve fedakarlığı sayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından Siirt'e İl Müdürü olarak atanarak, devlet korumasına alındığı kente hizmet etme fırsatını elde etti.

Sidar, "Yaşam mücadelesi anlamında devletimizin verdiği destek bizi güçlü kılıyor, hayata daha iyi hazırlıyor. Bu noktada devletimize, Sayın Bakanımıza müteşekkiriz." diyerek, devlete ve Bakan Göktaş'a minnettarlığını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanmanın mutluluğunu yaşayan Sidar, kurum bünyesindeki çocuklara "rol model" olma şansını yakaladığını belirtti. Ahde vefa ilkesiyle kuruma hizmet etmeyi kendisine bir borç bilen Sidar, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü "aile" gözüyle gördüğünü vurgulayarak, çocuklara elinden gelenin en iyisini sunmaya hazır olduklarını söyledi.