Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde Kahramanmaraş'a gerçekleştirdiği ziyarette önemli bir adım attı. Deprem bölgelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Kur'an-ı Kerim okuyarak deprem şehitlerini anma ve dualarla yad etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yıl dönümünde anma programına katıldı. Erdoğan ve Bahçeli, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta bir araya gelerek, deprem şehitleri için dualar etti.

KPSS şartsız, yüksek maaşlı memur alımı yapılacak! KPSS şartsız, yüksek maaşlı memur alımı yapılacak!

Ziyaretin en duygusal anlarından biri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Deprem Şehitleri Kabristanı'nı ziyareti sırasında yaşandı. Erdoğan, kabirleri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak, depremde hayatını kaybedenlere olan saygısını ve dualarını sundu.

Kahramanmaraş ziyareti sırasında Erdoğan ve Bahçeli, depremin yaralarını sarmak ve bölge halkının yanında olduklarını göstermek amacıyla çeşitli incelemelerde bulundular ve bölge halkıyla bir araya geldiler.