Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "kız okulu kurmak gerekiyorsa kurulur" ifadesini kullanmıştı. Bu açıklamalar sonrasında Eğitim bir sen'den destek mesajı geldi.

 Bakan Tekin, kız çocuklarını okula göndermeyen ailelerin genellikle erkeklerin olduğu ortamlarda olmasını istemediklerini söylediğini belirterek karma eğitim esas olsa da kız okullarının kurulması gerektiğini vurgulamıştı.

Bu açıklamaya destek mesajı ise Eğitim Bir Sen Erzurum 2 No'lu Şube Başkanı Mustafa Karataş'tan geldi.

Kardaş paylaşımında;  ''Karma eğitim modelinin yanında farklı tercihler sunulmasının gereğini, birinci ağızdan söyleyen bir Bakanı @Yusuf__Tekin da görmek nasip oldu şükürler olsun.'' ifadelerine yer verdi.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi