THY Genel Müdürlük binasında gerçekleşen imza töreniyle, Türk Hava Yolları (THY) yolcuları için yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşma ile THY yolcuları, mobil uygulama ve web sitesi üzerinden yurt içi konaklamaları için 7 bini aşkın otel seçeneğine erişebilecek. Ayrıca Jolly ile yapılan konaklamalarda yolcular, konaklamalarından mil kazanma imkanına sahip olacak.

THY'nin Miles & Smiles yolcu programı üyeleri, bu rezervasyonlara ödenen her 1 Euro için 2 Mil kazanacaklar. Kazanılan miller, konaklamanın tamamlanmasının ardından ilgili üyelerin mil bakiyelerine yansıtılacak.

Anlaşmanın ardından açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, bayrak taşıyıcı olarak iş birliği anlaşmalarıyla başarılara katkı sağladıklarını belirtti. Misafirlerin seyahat deneyimini daha konforlu ve ayrıcalıklı hale getirmek için çaba gösterdiklerini ve hizmetleri zenginleştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı. Bu iş birliğiyle misafirlerin daha fazla noktaya daha kolay seyahat etmelerine olanak sağlanacağını ifade etti.

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise Jolly olarak 36 yıldır Türkiye'nin yerli ve milli bir markası olarak büyüdüklerini ve güçlü iş birliklerine imza attıklarını söyledi. Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin Jolly markasının güvenilirliğini ve gücünü ortaya koyduğunu vurguladı. Son yıllarda yaptıkları teknolojik yatırımlarla hizmet ve kalite derecelerini yükselttiklerini belirten Vardar, THY ile gerçekleştirilen bu iş birliğini önemli bulduklarını ifade etti.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Yok Artık Dedirten Olay: Çobana Mülakat Yapmışlar! İşsiz Gençlerin Mağduriyeti TBMM Gündeminde! Yok Artık Dedirten Olay: Çobana Mülakat Yapmışlar! İşsiz Gençlerin Mağduriyeti TBMM Gündeminde!

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi