Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde


İstanbul Bağcılar'da meydana gelen üzücü bir olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi annesini bıçaklayarak öldürdü. Merkez Mahallesi'nde bulunan bir evde yaşanan bu trajik olayda, Temel G. isimli şahıs, evine döndüğünde annesi Sebahat G.'yi bıçaklanmış halde yerde buldu. Aynı zamanda, annenin başında ise oğlu M.T.G. bulunmaktaydı.

Durumun bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Sebahat G.'nin bıçaklanarak hayatını kaybettiği tespit edildi. Şüpheli olan M.T.G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Sebahat G.'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, M.T.G'nin ise "kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili olarak, şüphelinin psikolojik rahatsızlığı olduğu ve daha önce 3 kez kayıp ihbarında bulunulduğu da ortaya çıktı.